busprinsen

Alla inlägg under oktober 2008

Av madde - 18 oktober 2008 19:26

Det ärhelt sjukt vad trött man är när man väntar barn!!känns som jag skulle kunna sova flera gånger per dag och det är ju lätt när man jobbar på dagarna!!

men ¨på kvällarna kan jag somna innan kl 21!!så sällskaplig är jag!!


Av madde - 18 oktober 2008 19:14

ja mitt illamående 'r verkligen upp&ned och kommer i starka vågor eller så håller det i sig hela dagarna!!


TACK så mycket marie för ditt recept!!!!

Idag är det en dag som jag bara känner mig tjock och ful:-(men sådana dagar måste man bara ta,men är jobbigt när man har en sådan dag!!


IDAG överaskade henrik mig att ta en dagstripp till övik,vi bara strosade och tog en fika.Sedan ett stopp på högakusten så wilmer kunde få springa av sig lite spring!

Nu har henrik åkt och uppträtt,alltid lite jobbigt när han är borta och ska åka bil hem sent på natten:-(jag litar på henrik som förare men inte på andra i trafiken!så jag lär ju vakna flera gånger i natt!


Imorgon har jag gangstar party www.gangstar.se gå in och kolla på nyheterna!!!!



Av madde - 15 oktober 2008 14:32

Som kanske förstog så mår jag oerhört illa på dagarna,nu menar vi hela dagarna:-(och då jobbar jag som trafiklärare på dagarna.Så jag är ständigt åksjuk!!!!

På morgonen så kallsvettas jag och har en pärs att få på mig kläderna för att komma iväg på jobbet(vi åker ca 6.30)lämna på dagis med lill skrutt.Men nu hade min kära sambo varit på apoteket och köpt dessa sea armband som ska hjälpa emot åksjuka och graviditets illamående:-)Dom hjälper inte på morgonen,men jag slipper vara åksjuk och må ständigt illa och det är super skönt!!När jag väntade wilmer mådda jag inte alls illa,det är ju så himla olika!

Hur har ni mått under eran graviditet/graviditeter?

men jag är lycklig att få äran att bli mamma igen!!


TACK alla som har skrivit massor utav kommentarer:-)


Pillan-nej kunde inte hålla mig,lika bra att kläma ut sanningen när jag ser ut som ett spöke på dagarna!


Lina-japp en side bebis lyckades vi med:-)hur är det med er då?


malin_tack så mycket och en lunch hade varit skoj:-)


kramar

Av madde - 14 oktober 2008 17:26

Detta är en slutkille efter allt hostande,här sover han efter att han hade somnat på mig


mammas lilla sjuka älskling


Av madde - 14 oktober 2008 16:41

Ja så ligger det till:-)wilmer ska bli storebror i början på Juni!Om nu allt går det som det ska,allt kan ju hända och det måste man ha i åtanke!Mycket kommer tillbacka med tiden när jag väntade wilmer.Ni som känner mig så var ju inte graviditeten någon dans på rosor!Nu snackar vi inte illamående eller ont i fogarna!

Nej nej

min första graviditet var jag inte betrodd att det var nått som var fel vart bara bortförklarad,men jag gav mig inte och som jag befarade så var det ett X och det vart ett planerat missfall.men där kan man ju tro att det var över men ICKE!blodproverna vissade hcg var fortfarnde höga och felet som gjordes var att dom då inte kollade om det var nåt kvar dom bara gav mig nya tabletter.2dagar senare så får jag en magvärk som inte går att beskriva med ord,jag stog på alla fyra i sängen och ropade på hjälp och när henrik kom in i sovrummet så hade bitit håll i läppen och bara skrek.Henrik ringde 112 men ingen ambulans fanns inne så det vart att köra med illfart!detta kommer jag inte ihåg så mycket har fått en del berättat för mig!hade 8dl blod i buken och vart AKUT operarad och en äggledare mindre!


sedan vart jag gravid med wilmer och man tror att nu ska Helvetet vara över:

*stört blödningar ifrån vecka 7-20 nu snackar vi som en riklig mens

*sängliggandes ifrån vecka 20-24 ifrån soffan till sängen!psykiskt jobbigt

moderkakan hade börjat att släppa

*innan lagt på bb vid ett par tillfällen p.g.a inflamationer på livmodertappen och att värkarna startade vecka 31

Men än välmående pojke kom ju till oss den 3mars 2006 med snitt(p.g.a fel liggande moderkaka)


Så jag har dragit mig för att skaffa syskon till wilmer,har känt att jag har inte var psykiskt mogen att gå igenom detta!


Men nu så väntar vi syskon till wilmer och det är efterlängtat!tro nu inget annat!Vi testade postitivt den 26/9 så går jag in i vecka 8.Igår var jag på koll på kvinnokliniken och kollade att "klumpen" låg rätt och det gjorde den och jag drog  lättande suck och fylldes men ro i hjärtat!Men jag tar inget för givet men hoppet är det sista som övergiver än!så nu hoppas vi att detta ska gå bra!


Men skillnaden ifrån att jag väntade wilmer är att jag mår sjukt illa hela dagarna och ni kan ju tro att detta är kul att vara trafiklärare:-)


Kram

Av madde - 12 oktober 2008 17:25

jag stog och lagade mat som i vanlig ordning,men sen tycker jag att det blir lite för ovanligt tyst ifrån våran lilla gangster:-)

detta var det han sysslade med

teckning på golvet......så den fick vi fotografera!men denna stora teckning hade nog inte fått plats på ett papper!!dom små liven kan dom:-)


Av madde - 12 oktober 2008 17:19

Igår kväll vid ca 17 började wilmer få astma hosta,tillslut lät den som han hostade i en plåtburk:-(så vid 20 åkte jag och wilmer till aktuen som många gånger förr och vi bara anmälde hos i luckan och fick komma in på en gång(vi hade ringt innan)

vi fick barn rummet som är mysigt inredd med fotölj tv/dvd oc leksaker!fick träffa underbara människor som hjälpte oss:-)barnläkaren Tina var hur bra som helst!så vid ca 22 var vi hemma och fortsatte att sitta upprätt med fönstret uppe och wilmers astma medicin!


Så idag kan jag säga att jag är mörr i kroppen!wilmer somnade på mig förryt och det har inte hänt sedan han var bebis!wilmer vill inte äta,men dricker det gör han.det är ju huvudsaken!

Hur har eran helg varit då?


Kram

Av madde - 12 oktober 2008 13:44

om ni hade sett detta??????

kolla in ansiktet på lillasyster,just nu sitter jag och skrattar känns inte som man kan göra nåt annat!!

Presentation

Butik Annelie

Butik Liten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards