busprinsen

Alla inlägg under december 2008

Av madde - 6 december 2008 11:28

wilmer fick feber igår och var inte alls sig själv på hela dagen.Igår kväll fick han feber topp:-(men soc sedan hela natten och jag höll på att få en chock när jag vaknade och kollade på klockan.....den var 9 hallå!!!!så länge har aldrig wilmer sovit!

Nu har vi städat och nu är dom ute och skottar och bygger snögubbe&snölyckta:-)


Nu är det lunch dax!

Av madde - 5 december 2008 13:21

Wilmer fick krupp igår och inget hjälpte.Innahalera,lepheton,gå ut ja allt man kan göra hemma.Så det vart en färd till akuten och få hjälp,vi kom hem kl 12 och det har inte blivit så många timmars sömn i natt.MEN Stackars lillgubben att ha denna hemska hosta:-(det skär i märg och ben!


IdaB-du skulle ha ropat hej:-)ja tänkte göra en betsällning på en tavla,går det bra?


Therese-ja humörsvägningar är ju ingen lek:-)


nu ska jag ta och tvätta lite!!



Av madde - 4 december 2008 17:49

Gravid vecka 15PDF Skriv ut E-post I magen:

Huden är så tunn och genomskinlig att blodkärlen under syns. Håret fortsätter att växa och om bebisen kommer att få mörkt hår så börjar hårsäckarna att producera hårpigment. Fostrets öron är nästan på rätt plats men de sitter fortfarande lite lågt.

Fostret börjar lagra kalcium för att ben och märg i skelettet ska fortsätta att utvecklas. Muskler utvecklas och fostret kan knyta nävarna. Fostrets hicka kan kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter. 

Graviditetskalender vecka 15

 vikt.JPG langd.JPG

 70 gram

 12,5 cm

Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Mamma:

Eftersom fostret lagras kalcium under den här perioden kan du bli sugen på mjölk. Ditt hjärta har växt och ökat kapaciteten med 20 procent för att klara av att förse fostret med syre. Kapaciteten kommer gradvis att öka under resten av graviditeten. Den totala kapacitetsökningen kommer att ligga på 30 - 50 procent i slutet av graviditeten.

Du kan känna humörsvängningar - humöret åker berg- och dalbana. Du kan också bli tankspridd. Många gravida blir svartsjuka och drömmer starka livliga drömmar.

Se till att du använder lössittande kläder.

Av madde - 4 december 2008 17:07

Therese-magen har börjat växa och illamåendet går upp och ned!men det är mycket bättre:-)hur är det själv då?


Malin-august 4y har jag inte till dig tyvärr:-(



Härom dan så satt wilmer på toaletten och då gtappade han ned en av sina tuttar plus en bil och när henrik hade plockat upp bilen då spolade wilmer och då kastade han ned den 2 tutten oxå.när det var färdigt spolat och han insåg att tuttarna var borta då var det en knäckt wilmer som grinade krodiltårar och var helt hysterisk!!!!så det var bara att leta fram en annan tutte:-)

samma dag så lyckades jag få en gaffel(skitig med matrester)rakt in i tummen*aj*så jag fick inflamation i tummen och den växte nog en hel stolek!!urs vad ont det har gjort i tummen och lyckan var ju fullständig att det var höger tummen!!!

Denna vecka har innehållet jobb och gangstar REA party på kvällarna:-)

det är bara att hojta om ni vill handla nåt på rean:-)www.gangstar.se


Nu har jag gått in i vecka 15 och magen har börjat  växa lite:-)illamåendet har blivit mycket bättre så nu är det bara nån dust under dagen!Man får hoppas att det håller i sig så!


kram

Presentation

Butik Annelie

Butik Liten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards